arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Late Breaking poster inzending

T/m vrijdag 30 september 2022 (24.00 uur) is het mogelijk om Late Breaking abstract in te sturen voor poster presentatie.
Alle geaccepteerde abstracts mogen hun poster presenteren in de ochtendpauze van het Gerontologiecongres op vrijdag 14 oktober. Auteurs horen uiterlijk 3 oktober of het abstract geaccepteerd is.

Lees hieronder de voorwaarden:

Het indienen van een abstract betekent dat u bekend bent met de volgende voorwaarden:
▪ Het indienen van een abstract betekent dat u als auteur(s) daadwerkelijk deelneemt aan het congres, dat u op de hoogte bent van de kosten die hiermee samenhangen en dat alle auteurs zijn/haar toestemming geven voor publicatie van het abstract op de webpagina van het congres en in het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie.
▪ Alle auteurs hebben het abstract gelezen, de inhoud goedgekeurd en ingestemd te worden opgenomen als medeauteurs.
▪ Abstracts zijn onbevooroordeeld en belangenconflicten dienen te worden vermeld. Hiertoe vragen wij u bijdrage wordt geaccepteerd – uw presentatie op het congres aan te vangen met een dia over (potentiële) belangenverstrengeling.
▪ Wanneer het door de corona richtlijnen niet mogelijk is om live bij elkaar te komen, zal het gerontologiecongres online georganiseerd worden. U presenteert in dat geval online vanuit de thuissituatie. Wanneer u abstract(s) instuurt voor het Gerontologiecongres gaat u akkoord met een eventuele online bijdrage.

Voor een poster presentatie dient u in:
– 1 abstract
– maximaal 250 woorden
– meerdere auteurs mogelijk
– affiliaties van de auteurs hebben maximaal 1 instituut gevolgd door plaats (indien internationaal ook land benoemen)

Voor elk abstract gelden ook de algemene vereisten voor de opmaak.